motorcykel

MC-utbildning i Skellefteå

Håkans trafikskola erbjuder en mycket seriös mc-utbildning på alla behörigheter. Tung, mellan och lätt.

Trafikskolans lärare, Håkan, har själv kört motorcykel sen 1968. Han har under åren 1984 - 2018 specialiserat sig på bla mc-utbildning. Under den tiden har han dessutom kört mc året runt, samt tränat och tävlat i bla roadracing Västra MK och enduro för FMCK Stockholm. Håkan startade en skola här i Skellefteå, där han fortsätter att arbeta med mc-utbildning på trafikskolans program.

Under 70-talet vart det mycket mc, åka på hoj träffar i hela Norden och Europa, samt även en del gästspel inom roadracingen. Håkan har bla burkat i sidovagn i SM samt kört en del tävlingar som debutant i roadracing. Denna kunskap kommer naturligtvis våra mc elever till del. När du övningskör i trafiken så åker Håkan alltid på egen mc.

När du skall till manöverbanan så åker Håkan antingen med dig som passagerare eller så åker du med honom till banan, eller på egen mc. Väl där, så kör du naturligtvis själv på motorcykeln.

Körlektionerna är 50 minuter långa.

Din mc-utbildnings röda tråd är: Att har jag fått köra mc i över 40 år så skall du också få göra det. Alltså gäller det att få dej att köra på ett sånt sätt att du får åka mc i morgon också. Är du sugen, så är du varmt välkommen till en seriös mc utbildning utförd av en seriös motorcyklist.

Har du behov av individuella teorilektioner kostar dessa extra. Se vår prislista. Tänk på att om du har läs och skrivsvårigheter är det jätte viktigt att du talar om det för oss, så vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Läs mer om på sidan Om oss.

Vi finns på Magasinsgränd 3, vägg i vägg med Studiefrämjandet

Med vänliga hälsningar Håkan och Oskar

honda-cb500f
skolan4